Morgon🌼 | Mamma till 2,5
Sara Höglund

Mamma till 2,5

Annons

Morgon🌼

 

Godmorgon alla fina🌸

 

Kl är nu 0754 och jag har vart vaken i en timme ligger fortfarande i sängen, men nu börjar det krypa av rastlöshet i kroppen. Men visst är man lite rädd för att röra sig, för barnet kan ju vakna😅 Är ni också morgonpigga?

Idag ska jag ge mig ut och röra på mig trots att vädret verkar Gråare än grått, så tråkigt..

idag är det också dags att spela in min andra video i min serie på youtube. Gå gärna in och kika länkar videon här YouTube Preview Image

 

Det är så underbart det här med lösögonfransar, gå upp på morgonen och känna sig ganska så fräsch trots natttens uppvaknande med en liten som gärna vill tutta på mamma så mycket det går och en massa filter såklart, man får inte glömma filtret👍🏼

klockan är nu 20:48

Dagen fortsatte och vi har lagat en hel del mat till lillkillen idag

Potatis, morot och en härlig blandning utav broccoli, ärtor, morötter och blomkål👍 Tanken var att jag skulle pumpa ut lite bröstmjölk och ha i men jag får verkligen inte pumpen att fungera. Nån annan som har samma problem? Men vi blanda iaf dom olika portionerna med lite rapsolja, vatten och D-vitamin.
Skönt att ha massor smakportioner att ta fram och tina 🙂 och precis lagom storlek när man fryser ner det sådär.

Och framåt kvällen så kom äntligen solen fram och vi kände att vi var tvungna och gå ut på en liten promenad efter att ha vart inne hela dagen.

Det var verkligen superskönt, och Oliwer älskar verkligen att vi börjat använda sittdelen istället för liggdelen, bara mamma som tycker att han blir för stor lite fort.
När vi kom hem så fick han bada sen var det läggdags för honom💙

 

Jag och Christian har börjat kolla på en serie som heter Handmaids tale, och herregud jag hamna i chock när jag såg den så SJUKT… Men ni borde verkligen kolla på den!

Hoppas att alla har haft en fantastisk dag🌸

puss och kram😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sara Höglund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats